jednostavniji pristup

Završeni radovi na parkiralištu Doma zdravlja u Vinici

Objavljeno: 29.03.2023. 14:34

Zadnja izmjena: 29.03.2023. 14:34

Nakon što su 2022. godine započeli, ovaj mjesec završeni su radovi na parkiralištu Doma zdravlja u Vinici.

Novo parkiralište omogućit će pacijentima dviju ordinacija obiteljske medicine te jedne stomatološke ordinacije jednostavniji i kvalitetniji pristup ordinacijama. Dom zdravlja u Vinici obišla je i zamjenica župana Silvija Zagorec.

- Varaždinska županija podržava svako ulaganje koje će poboljšati kvalitetu zdravstvene zaštite, bilo to ulaganje u infrastrukturu ili ljude. Ovdje je riječ o samo jednom u nizu investicija koje će provesti Dom zdravlja Varaždinske županije tijekom ove godine kako bi podigli razinu zdravstvene zaštite naših sugrađana. Novo parkiralište omogućit će svima da lakše pristupe ordinacijama, a ujedno i zaštitu pokretne imovine pacijenata - rekla je.

Nastavak ulaganja najavio je ravnatelj Doma zdravlja Varaždinske županije Jurica Veronek.

-  Sukladno našim mogućnostima trudimo se izvršiti čim više radova na lokacijama Doma zdravlja diljem županije. Radovi u Vinici započeli su prošle godine, a vrijednost ovog projekta je nešto više od 18.000 eura. Cilj svih ulaganja na ovoj i svim ostalim lokacijama jest da se djelatnici i svi pacijenti osjećaju sigurno i ugodno, da imaju kvalitetnu zdravstvenu zaštitu, a ovo novouređeno parkiralište našim pacijentima omogućiti će lakši i kvalitetniji pristup ordinaciji neovisno o vremenskim uvjetima - rekao je Veronek.

Načelnik Općine Vinica Branimir Štimec izrazio je zadovoljstvo ovim projektom.

- Naši sugrađani, pacijenti, sada imaju lijepo parkiralište kakvo i zaslužuju. Ovakvi projekti uređenja omogućuju da Vinica bude jedna od najljepše uređenih općina. Zahvaljujem Varaždinskoj županiji koja nam daje maksimalnu potporu da to i postanemo - rekao je Štimec.

Komentari