Na području Cestice

Završeni radovi na uređenju ulice S. Radića u Babincu i Križovljanu

Završetak radova na rekonstrukciji i uređenju ulice Stjepana Radića u naselju Babinec i Križovljan Radovečki planiran je za kraj travnja, međutm, lijepo vrijeme omogućilo je izvođačima da nesmetano radove privedu kraju.
Objavljeno: 28.03.2019. 15:15

Zadnja izmjena: 28.03.2019. 15:20

Završetak radova na rekonstrukciji i uređenju ulice Stjepana Radića u naselju Babinec i Križovljan Radovečki planiran je za kraj travnja, međutim, lijepo vrijeme omogućilo je izvođačima da nesmetano radove privedu kraju.

Podsjećamo radove na uređenju sustava oborinskih voda i proširenju prometnice na natječaju dobila je varaždinska tvrtka "Colas", a dio radova, kao kooperant obavila je tvrtka i "Niskogradnja i nadzor Veselnik" iz Kolarovca.

Zadovoljstvo kvalitetom izvršenih radova iskazao je i načelnik Mirko Korotaj koji je pojasnio da su radovi započeli poslije Nove godine, a na dionici dugoj 600 metara položene su cijevi, upojni bunari i šahtovi nakon čega je s južne strane kolnika asfaltirana i pješačka staza. Polovinu troškova uređenja i rekonstrukcije prometnice pokrilo je Ministarstvo graditeljstva i prostornog uređenja RH, a drugi iznos od 400 tisuća kuna podmirit će se iz proračuna općine Cestica, rekao je načelnik Korotaj.

Komentari