STRELIČARSKI KLUB CEKIN

Završetak sezone organizacijom 26. izdanja Božićnog streličarskog turnira

Objavljeno: 19.12.2018. 11:18

Zadnja izmjena: 19.12.2018. 11:21

Streličarski klub Cekin odradio je 26. izdanje Božićnog streličarskog turnira. Vinka Jagec, 14 godišnja streličarka koja još nije ni kadetkinja nastupila je sa seniorkama olimpijskog luka i postigla vrlo zapaženi rezultat.
Nakon početne treme i nervoze Vinka je uhvatila ritam te ueliminacijama u polufinalu pobijedila Sanju Podobnik iz VSK rezultatom 6:4, te se sastala s Viktorijom Sukser iz PSK 1955 u borbi za zlato. Motivirana prethodnom pobjedom, Vinka se hrabro borila do 4:4, a u odsutnom trenutku kod zadnje strijele popustila je koncentracija, pritisak je bio prevelik i borba za zlato završila je rezultatom 6:4 za puno iskusniju Viktoriju Sukser.
Vinki je osvojila srebrnu medalju uz hrabri i odgovorni pristup natjecanju. Ponovo se pokazalo da se u klubu radi vrlo kvalitetno, naročito s mlađim uzrasnim skupinama.
Osim Vinke, boje kluba branili su Zoran Marenčić i Vjekoslav Rutić, oba u kategoriji "Goli luk". Zoran se plasirao na 5. mjesto a Slavek na 12. mjesto.

Iz kluba zahvaljuju svim članovima i prijateljima koji su pomogli pri organizaciji natjecanja, te ekipi iz TTS Sportskog centra, na tradicionalno odličnoj suradnji.

Komentari