GRAD LEPOGLAVA

Završili ovogodišnji Lepoglavski dani

Objavljeno: 12.07.2021. 09:16

Zadnja izmjena: 12.07.2021. 09:16

Kulturno-zabavni događaji u okviru 11. Lepoglavskih dana tri dana su zabavljali i uveseljavali mještane Lepoglave i brojne posjetitelje.

Ove Lepoglavske dane obilježio je i veliki broj posjetitelja koji su mogli uživati i u širokoj gastronomskoj ponudi, a posebnu pažnju je privuklo 5. natjecanje u pripravi kotlovine "Pri klijeti". U konkurenciji od 16 ekipa, pobijedila je ekipa Udruge privatnih šumovlasnika "Kesten" iz Lepoglave. Bednjanski Kavaliri zabavljali su publiku, turnir u šahu i biciklijada dokazali su kako Lepoglava opravdano nosi titulu grada sporta, dok je Gljivarijada i prezentacija raznih OPG-ova pokazala široku ponudu domaćih proizvoda. Djeca su uživala u lunaparku i predstavama, a otvorena vrata DVD-a Lepoglava omogućila su zainteresiranima razgledavanja vatrogasne opreme i vozila. Organizatori iz Turističko-kulturno-informativnog centra (TKIC) i suorganizatori iz Turističke zajednice Grada Lepoglave zadovoljni su odličnom atmosferom i rekordnom posjećenošću.

- Manifestacija Lepoglavski dani opravdala je svoje postojanje i već 11. godinu zaredom putem nje promoviraju se gospodarsko-turistički resursi Lepoglave. Grad Lepoglava kao pokrovitelj navedene manifestacije i dalje će podržavati ovakva zabavno-turistička događanja koja okupljaju i spajaju ljude u jednoj veseloj i pozitivnoj atmosferi - rekao je gradonačelnik Grada Lepoglave Marijan Škvarić.

Komentari