NOGOMETNI KLUB VARTEKS

FOTO: Završilo 15. izdanje memorijalnog turnira "Anđelko Herjavec" - Pobjednici ŠD Remetinec

Objavljeno: 13.07.2020. 18:17

Zadnja izmjena: 13.07.2020. 18:34

U tri dana nogometa, od 10. do 12. srpnja, na umjetnoj travi kampa NK Varteks u Hrašćici, pobjednici 15. memorijalnog turnira "Anđelko Herjavec" su ŠD Remetinec.

Ekipa ŠD Remetinec u finalu je bila bolja, rezultatom 1:0 od prošlogodišnjih prvaka i branitelja naslova ekipe Prijatelji-Stolarija Žeger. Treće mjesto osvojila je momčad V-Gradnja Možđenec koja je bila bolja s 2:1 od ekipe 10x zastupanje u osiguranju.

Turnir je okupio rekordan broj momčadi, njih čak 25, a u tri dana slavlja nogometa i sjećanja na legendarnog Varteksovog predsjednika okupio se i velik broj posjetitelja, prijatelja, simpatizera, te navijača – koji su, osim u nogometnim minijaturama, mogli uživati u hrani, piću i druženju.

Organizacija UN White Stonesa i NK Varteksa polučila je izvanredne rezultate, turnir je dosegnuo novu razinu, kojoj je svakako doprinijela infrastruktura i uvjeti u kampu.

U nastavku donosimo ostale momčadi koje su nastupale na polularnom "Đelcu":

CB Petica, Auto Florijanić, Kiwi, MNK Črešnjevo, Fajfarić graditeljstvo, Uprava napolje, MNK Lovrečan, Pegi Team, 2N Usluge, Veterani Hrašćice, 2N Usluge 2, MNK Fotex Junajted, Transporti Martin, Texas, MNK Jurek, AZK d.o.o., ŠRD Grana-NB Frigo, Le Tresor, MNK Mesoreznica, ŠNL i City Crew.

 

Komentari