brojne aktivnosti i koncerti

Završio je Jailhouse festival u Lepoglavi - evo kako je bilo na tradicionalnom Quiz nightu

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 16.08.2018. 19:38

Zadnja izmjena: 16.08.2018. 19:43

Završaio je još jedan Jailhouse festival. Kao točka na i ovog Festivala koji je za sve posjetitelje donio pregršt dobrih emocija, zabave, smijeha i pozitive, zainteresirani su mogli sudjelovati ili pak iz publike pratiti i učiti na tradicionalnom Quiz nightu, a nakon toga uz urnebesan nastup komičara Tina Sedlara.

Na kvizu su ponovno bila popunjena gotovo sva mjesta za sudjelovanje što znači da je uz sangriju i grickalice svoje znanje pokazalo i dokazalo 9 ekipa. Konkurenciju je doslovno pomela ekipa Djevojke s HiV-om u sastavu Jasna Škiljan, Vjekoslav Vuk, Anamarija Varga i Dario Ivančić. Drugo mjesto pripalo je ekipi iz Ivanca pod nazivom Zečine, a koju su činili Janko Španić, Ivan Putar, Ivan Jakopović i Joža! Treće mjesto pripalo je ekipi Glorious basterds koju čine Mihael Vidman, Karlo Mlakar i Nataša Narančić.

Organizatori zahvaljuju svima koji su na bilo koji način sudjelovali u ovom pothvatu, te poručuju kako najveće zahvale zaslužuju marljivi volonteri bez kojih Jailhouse festival ne da ne bi imao smisla, već ne bi ni postojao!

 

Komentari