48 momčadi

Završio malonogetni turnir 'Karlovačko kup Lepoglava 2017' - evo tko su pobjednici

Objavljeno: 27.02.2017. 16:28

Zadnja izmjena: 27.02.2017. 16:30

Foto: Lepoglava

Otvoreni zimski turnir u malom nogometu pod nazivom 'Karlovačko kup Lepoglava 2017', završio je proteklog vikenda u Lepoglavi. Ovo je bilo 13. izdanje turnira na kojem je pedesetak momčadi odmjeravalo svoje snage.

Malonogometni turnir je okupio 48 ekipa koje su se tijekom 16 natjecateljskih dana borile za titule pobjednika u seniorskom i veteranskom dijelu turnira organiziranog uz potporu Grada Lepoglave.

U seniorskom dijelu turnira slavila je ekipa 'Graditeljstvo Merkaš & Montažne kuće DLB', drugo mjesto je osvojila ekipa 'Fenč i prijatelji', a treće branitelj naslova, ekipa 'Tornado'.

U veteranskom finalu slavila je ekipa 'UDVDR Bednja', druga je bila ekipa 'Lepoglava veterani', a treće je mjesto pripalo ekipi  'Cojones'.

- Grad stoji uz turnir jer nam je titula prvog Europskog grada sporta u zalog ostavila da i nadalje podupiremo sport, što je Grad Lepoglava kontinuirano činio i čini – rekao je gradonačelnik Marijan Škvarić.

Uz potporu Grada Lepoglave, turnir organiziraju Zajednica sportskih udruga grada Lepoglave i Klub igrača malog nogometa Lepoglava

Komentari