Glazbena škola Varaždin

Zbog bliskih odnosa sa svojim učenicima pripremili su koncert pod nazivom "Godine našeg prijateljstva"

Objavljeno: 16.09.2018. 10:19

Zadnja izmjena: 16.09.2018. 10:23

Profesori varaždinske Glazbene škole Lea i Predrag Šantek pripremili su koncert pod nazivom "Godine našeg prijateljstva" okupivši na njemu i svoje kolege i učenike. 

Profesori su ovime pokazali kako njeguju prijateljske odnose sa svojim učenicima, koji traju i nakon što mladi glazbenici napuste svoju glazbenu školu. 

- Sa svim našim bivšim učenicima u neraskidivim smo bliskim odnosima, a ponosni smo i kada kažu kako ih uz nas i Glazbenu školu vežu najljepše uspomene. Neki od njih su uspjeli doći na koncert, drugi rade pa nisu, ali eto s nama su bili putem video linka iz Londona, Beča, Bonna i Pariza - istaknuli su profesori Šantek. 

Ponosni što su se na ideju njihovog prijateljskog koncerta odazvale kolegice Melanija Gradečak, profesorica flaute i Petra Horvat, profesorica saksofona, kao i njihovi bivši i sadašnji učenici i učenice-Dora Petković, Lana Bubaš, Vjekoslav Levačić, Mario Buljan, Mia Mihalić, Igor Horvat Josip Jagušić, Marko Biškup, Marko Gašparović, Helena Herman, David Vuković, Patrik Zamuda, Julijan Martinčević, Lucija Čehok i Marko Matajič.

Komentari