ZSUGV

„Zdrav pokret!“ - besplatno vježbanje za građane na SC Sloboda

Objavljeno: 19.05.2020. 17:47

Zadnja izmjena: 19.05.2020. 18:01

Zajednica sportskih udruga Grada Varaždina nastavlja s provođenjem sportsko-rekreacijskog programa „Zdrav pokret!“ te poziva Varaždinke i Varaždince na besplatno vježbanje.

Besplatan program, osmišljen da potakne građanstvo na bavljenje tjelesnom aktivnošću u svrhu poboljšanja kvalitete života provođenjem rekreacijskih treninga i savjetovanjem o zdravom načinu života, odvijat će se na vanjskim terenima Sportskog centra „Sloboda“, a provodit će se dva puta tjedno, ponedjeljkom i srijedom, s početkom u 18 sati i trajat će sat vremena.

Program će voditi kineziolozi iz Udruge kineziologa Grada Varaždina i Varaždinske županije. Održavat će se na vanjskim terenima Sportskog centra „Sloboda“, a u slučaju nepovoljnih vremenskih prilika u sportskoj dvorani u sklopu Sportskog centra.

Valja podsjetiti da „Sloboda“ uz vrhunske uvjete za odvijanje natjecanja i treninge sportaša nudi i vrhunske uvjete za sportsko-rekreacijski program za građane.

- Treninzi su namijenjeni i prilagođeni svima, od najmlađih do najstarijih, a sastoje se od vježbi zagrijavanja, stretchinga, vježbi snage vlastitim tijelom, hodanja, trčanja. Na trening je potrebno doći u sportskoj odjeći i obući, rekao je Alen Runac predsjednik ZSUGV. 

Vrijedi napomenuti i kako će se treninzi odvijati sukladno epidemiološkim preporukama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, uz osiguravanje  svih propisanih higijenskih i sigurnosnih uvjeta. Kompletnu preporuku HZJZ-a u integralnoj verziji možete pročitati na internetskoj stranici Zajednice sportskih udruga Grada Varaždina www.varazdin-sport.hr .

 

 

 

 

                                                                                                                               

 

Komentari