Vježbanjem do zdravlja

ZDRAV POKRET I ove godine besplatno vježbanje na Slobodi

Objavljeno: 11.09.2019. 14:56

Zadnja izmjena: 11.09.2019. 14:58

Zajednica sportskih udruga Grada Varaždin nastavlja s provođenjem sportsko-rekreacijskog programa „Zdrav pokret!“ te poziva Varaždinke i Varaždince na besplatno vježbanje.

Besplatan program, osmišljen da potakne građanstvo na bavljenje tjelesnom aktivnošću u svrhu poboljšanja kvalitete života provođenjem rekreacijskih treninga i savjetovanjem o zdravom načinu života, odvijati će se na vanjskim terenima Sportskog centra „Sloboda“, a novost je da se provodi ne jednom, nego dva puta tjedno, ponedjeljkom i srijedom, s početkom u 18 sati i traje sat vremena.

Vode ga kineziolozi iz Udruge kineziologa Grada Varaždina i Varaždinske županije. Održava se na vanjskim terenima Sportskog centra „Sloboda“, a u slučaju nepovoljnih vremenskih prilika u sportskoj dvorani u sklopu Sportskog centra. Valja podsjetiti kako je „Sloboda“ nedavno u potpunosti uređena te uz vrhunske uvjete za odvijanje natjecanja i treninge sportaša isto tako nudi i vrhunske uvjete za sportsko-rekreacijski program za građane.

Trening je namijenjen i prilagođen svima, od najmlađih do najstarijih, a sastoji se od vježbi zagrijavanja, stretchinga, vježbi snage vlastitim tijelom, hodanja, trčanja. Na trening je potrebno doći u sportskoj odjeći i obući, ponijeti ručnik, bočicu vode i pregršt dobre, sportske volje.

Komentari