najavljen povratak u 3. HL

Zdravko Klopotan po peti put izabran za predsjednika Športsko ribolovnog društva Vidovec ​​​​​​​

Ove nedjelje 10. veljače u Ribičkom domu Športsko ribolovnog društva Vidovec održana je redovna izvještajno-izborna sjednica skupštine.
Objavljeno: 11.02.2019. 12:22

Zadnja izmjena: 11.02.2019. 12:24

Ove nedjelje 10. veljače u Ribičkom domu Športsko ribolovnog društva Vidovec održana je redovna izvještajno-izborna sjednica skupštine.

Predsjednik društva Zdravko Klopotan prezentirao je iscrpno izvješće o radu za 2018. godinu. Istaknuto je poribljavanje jezera ribom prema planu gospodarenja, otvaranje ribolovne sezone, postavljanje solarnih panela na ribičkom domu u suradnji s Općinom Vidovec, radovi oko uređenja ribolovne zone koja se proteže na oko 3 hektara površine jezera i okoliša.

Inače, društvo tradicionalno održava natjecateljski kup Općine Vidovec u lovu ribe udicom na plovak. Sudjelovali su na raznim natjecanjima, a valja napomenuti kako je član društva Mladen Svačko u pojedinačnoj konkurenciji osvojio 1. mjesto. ŠRD je sudjelovao i na prošlogodišnjoj Zeljarijadi gdje su posjetiteljima prezentirali tradicionalan način pripreme šarana na rašljama.

Za predsjednika društva u sljedećem četverogodišnjem mandatu jednoglasno je ponovno izabran Zdravko Klopotan kojemu je ovo već 5 mandat na čelu društva.

Prezentirani su planovi za 2019., od natjecanja u županijskoj ligi te povratak u 3. HRVATSKU LIGU, kupovska natjecanja, društvena natjecanja, škola ribolova za mlađe uzraste do 14 godina, uređenje ribičkog doma i okoliša jezera. Skupštini društva uz članove ŠRD-a Vidovec nazočio je i općinski načelnik Bruno Hranić

Komentari