NOGOMETNI KLUB VARTEKS

Želimir Orehovec: "Podigli smo formu, ali pred nama je neizvjesna utakmica u Bjelovaru"

Objavljeno: 13.10.2020. 19:51

Zadnja izmjena: 13.10.2020. 19:52

Foto: NK Varteks

 Pred nogometašima Varteksa novi su izazovi, a u subotu, 17. listopada gostuju kod NK Bjelovara u Bjelovaru na Gradskom stadionu. Utakmica 9. kola 3.HNL Sjever počinje u 15 sati.

Trener Želimir Orehovec sretan je zbog prikazane igre kojom su Bumbari došli do pobjede u prošlom kolu protiv Podravine.

- Jako sam zadovoljan utakmicom protiv Podravine. Bilo je malo brige oko Šoštarića i kako će izgledati napad, ali pokazalo se da je i u fazi napada i u fazi obrane sve odlično funkcioniralo. Dižemo se u formi, igramo te utakmice 'u gostima', ali nama 'domaćinstva' u Svetom Martinu na Muri nisu nikakav hendikep. Ipak, ispred nas je opet zahtjevna utakmica, a s obzirom na Šoštarićevu ozljedu još ćemo vidjeti hoće li konkurirati za prvi sastav, istaknuo je Orehovec.

Diže se forma igrača

Pred Bjelovar se nada nastavku pobjedničkog niza. Zbog tri žuta kartona ne može igrati Benković pa će umjesto njega ući jedan od juniora koji treniraju s prvom momčadi. 

- Iza nas su dobri treninzi, dosta igrača diže formu. Sve momčadi su tu negdje na tri-četiri boda. Nadam se da ćemo nastaviti s pobjedama. Bjelovar se pojačao, doveli su dva-tri igrača prije kraja prijelaznog roka, jedno mjesto su iza nas na tablici i pred nama je dosta neizvjesna utakmica – najavio je trener Varteksa.

Varteks je na tablici 3.HNL Sjever na 5. mjestu s 13 bodova, dok je Bjelovar 6. s 11 osvojenih bodova.

Komentari