atrakcija u varaždinu

Želite probati skok s padobranom s 4000 metara? Možete uskoro u Varaždinu

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 03.04.2021. 13:48

Zadnja izmjena: 03.04.2021. 21:29

Skydive Croatia uz podršku Grada Varaždina, ove godine donosi vam pravu padobransku poslasticu koja će omogućiti svima željnima adrenalina da iskuse padobranstvo i izvedu skok padobranom s visine od 4000 metara pri čemu će  doživjeti slobodan pad u trajanju od 60 sekundi pri 200 kilometara na sat.

Varaždinski Aerodrom već je duže vrijeme bio padobranski neaktivan no ove godine nadamo se stvaranju jedne nove skakačke/padobranske tradicije koju ćemo uz podršku Grada Varaždina ali i svih padobranskih zaljubljenika ustrajno graditi. Skokovi u Varaždinu su namijenjeni kako svim osobama koje se s padobranstvom tek susreću po prvi puta, tako i iskusnim padobrancima kojima je padobranstvo način života.

Termini skakačkog vikenda održat će se od 16. do 18.4.2021. godine na Aerodromu Varaždin.

Dobrodošli su padobranci iz cijele Hrvatske ali i padobranci izvan granica Lijepe naše da nam se pridruže na Aerodromu Varaždin i sudjeluju u revitalizaciji padobranstva u Varaždinu. Molimo sve samostalne padobrance da ostale informacije i najavu dolaska obave prateći link na Facebook Event 1. Varaždin Boogie 2021 ili na web stranici www.skydivecroatia.com.

Slobodna mjesta za tandem skokove su ograničena stoga molimo da rezervirate termin što prije i to no ovom linku: Skok padobranom u tandemu rezervacije termina.

Radi pridržavanja svih preventivnih i epidemioloških mjera koja su na snazi, događaju će moći prisustvovati samo najavljeni padobranci i osobe koje su rezervirale termin za skok padobranom u tandemu a koje će dobiti detaljne upute o pravilima ponašanja na Aerodromu.

Skydive Croatia zahvaljuje svojim partnerima koji su sudjelovali u organizaciji ovog događaja: Grad Varaždin, Parkovi d.o.o., Aeroklub Varaždin, PK Apollo.

Termin možete rezervirati na ovom linku. 

 

Komentari