u sred bijela dana

Žena užasnuta seksom dvojice muškaraca kod Drave: "U blizini se igraju djeca!"

Objavljeno: 15.08.2016. 16:03

Zadnja izmjena: 15.08.2016. 17:06

Foto: Ilustracija

Oko 14. 30 sati primili smo poruku uvjerljivo zgrožene čitateljice u kojoj nam se požalila na seksualni čin dvojice muškaraca koji je zatekla prilikom šetnje pored ulaza u Dravsku šumu. Uznemirio ju je prizor starijeg i mlađeg muškarca, koji su, prema njenim riječima upravo s činom završili.

- Prođem Spar, na izlazu iz grada i začujem kašalj odmah iz ulaza u Dravsku šumu, iza autobusne stanice, prije mosta. Nažalost, okrenem se i vidim kako su mlađi momak,  i stariji muškarac upravo završili svoje tjelesno druženje. Slika tog muškarca sa spuštenim gaćama i podignute majice ostat će mi sigurno još sat vremena pred očima - izjavila je uznemirena čitateljica.

Prema njenim riječima, najviše ju je uznemirila činjenica da svake večeri ulazi u tu šumu trenirati brzo hodnje, a istaknula je i da taj put vodi do dječjeg igrališta. 

- Mene je sad pomalo i strah ulaziti u prekrasnu dravsku šumu. Plus, neka se prestane tamo bacati stara odjeća, ostalo smeće i neka se prestane vršiti nužda! - dodala je uzrujana čitateljica.

Komentari