lijepo iznenađenje

Ženska inicijativa HNS-a Varaždin za Dan žena darivala štićenice ''Utočišta Sveti Nikola''

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 11.03.2018. 15:01

Zadnja izmjena: 11.03.2018. 15:27

U četvrtak, na Međunarodni dan žena Ženska inicijativa HNS-a Varaždin predala je donaciju Domu za žrtve obiteljskog nasilja "Utočište Sveti Nikola" Varaždin. Štićenice Utočišta razveselile su organiziranom posjetom frizerskom salonu, laptopom za najmlađe, te slatkišima, igračkama, slikovnicama, voćem i jaglacima. Donaciju je predala predsjednica Ženske inicijative HNS-a Varaždin Andreja Blazinarić.

-Ženska inicijativa HNS-a Varaždin izuzetno cijeni i podupire predan, nesebičan rad Utočišta. Želja nam je da žrtvama, zbog situacije koja ih je snašla zajedno s djecom, barem malo olakšamo boravak u sigurnoj kući te da se s lakoćom i bez straha što prije vrate životu bez nasilja. Od srca hvala svim članicama Ženske inicijative HNS-a Varaždin, Mladima HNS-a Varaždin, Predsjedništvu HNS-a Varaždin i svima koji su sudjelovali u donaciji. – istaknula je Blazinarić.

Predaju donacije podržali su i predsjednik Podružnice HNS-a Varaždin Mario Sambolec, zamjenik predsjednika Enriko Parlaj te predsjednica Mladih HNS-a Varaždin Petra Bakšaj.

-Ženska inicijativa HNS-a ovom donacijom, koju je podržalo cijelo Predsjedništvo HNS-a Varaždin, želi ukazati na problematiku obiteljskog nasilja. Hrvatska narodna stranka ne tolerira i osuđuje svaki oblik nasilja. Želim se zahvaliti ravnateljici gospođi Ireni Mađarić i djelatnicama Utočišta na njihovoj požrtvovnosti i radu sa žrtvama obiteljskog nasilja. Siguran sam da će članice i članovi HNS-a i ubuduće sudjelovati u ovakvim akcijama. – rekao je Sambolec.

Komentari