Košarkašice Vindija do treće pobjede u sezoni

Objavljeno: 22.02.2011. 15:21

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:08

Foto: Facebook

Košarkašice Vindija ostvarile su proteklog vikenda vrijednu pobjedu protiv Virja iz Podraca, ukupno treću u sezoni, u vrlo tijesnoj zavšnici.

Od samog početka, pa do kraja, svih 40 minuta varaždinske košarkašice dominirale su na parketu. Nesmotrenošću u samoj završnici, umjesto da se susret riješi, kod vodstva pet razlike, gošće dolaze na samo minus 1 u posljednoj minuti.

Pet sekundi prije kraja Ida Šnidarić je faulirana i pogađa jedno bacanje, a u posljednjem napadu Podravac nije uspio postići koš, tako da je konačan rezultat glasio 42:40 za ŽKK Vindi.

- Sve smo kontrolirali u utakmici, kako one pozitivne, tako i negativne stvari. Doduše minimalnim vodstvom ali ipak smo ga uspjevali zadržati. Na ovoj ovoj utakmici izdigli smo se, pokazali naše pravo lice, igrali smo hrabro i vjerovali u pobjedu. Budući da je ovo bila 2 utakmica u samo deset dana protiv Virja, a koju smo prije izgubili 17 razlike, napravljen je veliki pomak i čestitka curama i divnoj publici – istaknuo je trener ŽKK Vindi Dražen Cesar.

U redovima pobjedničke ekipe najviše pogodaka postigla je Jasmina Karabegović (13), Papec je dodala 8, Kiš 7, a Lesar 6. Ovo je treća pobjeda košarkašica Vindija u sezoni, a iduće kolo varaždinske košarkašice gostuju kod Murse u Osijeku.


Komentari