ŽUPANIJSKI NOGOMETNI SAVEZ

Zna se koja se nogometna natjecanja i lige neće nastaviti!

Objavljeno: 20.04.2020. 19:52

Zadnja izmjena: 20.04.2020. 20:08

Na temelju situacije vezane za pandemiju koronavirusom Županijski nogometni savez donio je nekoliko odluka i informacija za svoje članice.

ŽNS Varaždina, kao i cijela nogometna javnost prate odluke nacionalnog Stožera civilne zaštite, kao i HNS-a te europske i svjetske nogometne federacije. U očekivanju dobrih vijesti ŽNS Varaždin je odlio nekoliko odluka i uputio nekoliko informacija klubovima na području Varaždinske županije: 

  • Natjecanje u mlađim uzrasnim kategorijama (nogometni centri) i kategorijama veterana NEĆE se nastaviti, te će biti zaključeno natjecanje prema trenutnom plasmanu
  • Još uvijek nema potpunih informacije vezanih za eventualni početak proljetnog dijela natjecateljske 2019/20. godine, ali sve vodi k tome da se utakmice drugog dijela natjecanja amaterskog stupnja neće igrati, a više informacija o tome ŽNS Varaždin dostavit će klubovima nakon odluka IO ŽNS Varaždin, a sukladno odlukama Stožera civilne zaštite RH i HNS-a.
  • Ured ŽNS Varaždin do daljnjeg ne radi, ali svi zaposlenici dostupni su na brojeve mobitela

"U ovoj teškoj situaciji Ured ŽNS Varaždin je svojim članicama i dalje uvijek na raspolaganju u bilo kakvom vidu pomoći, a u želji da ima čim manje oboljelih od Korona virusa, jer je ipak zdravlje ljudi na prvom mjestu, apeliramo da prenesete članovima Vašeg kluba da ostanu doma pa da možemo čim prije početi sa onim što najviše volimo, a to je nogomet.", poručuju iz ŽNS Varaždin.

Komentari