NOGOMETNI KLUB VARAŽDIN

Znaju se imena potencijalnih trenera NK Varaždin!

Objavljeno: 20.06.2019. 20:01

Zadnja izmjena: 20.06.2019. 20:02

Neposredno pred početak priprema za povratničku sezonu u 1. HNL varaždinski je prvoligaš ostao neplanirano bez prvog trenera.

Nakon razlaza s Brankom Karačićem koji je klub uveo u 1. HNL sada se u klupskim kuloarima kalkulira s dva imena potencijalnih novih trenera. To su Damir Burić iz Splita i Borimir Perković iz Livna

Međutim, predsjednik NK Varaždin Stjepan Cvek kategorički tvrdi kako još nije postignut dogovor. - Uz najbolju volju ne mogu vam niti blizu reći tko bi mogao biti novi trener, kaže Cvek.

- Nismo još razgovarali ali ima imena koja se javljaju, koja se nude to je istina. Iznenadila nas je ova situacija, mi smo cijelo vrijeme mislili da ćemo s Brankom Karačićem nastaviti suradnju. Da je naša nakana bila da s njim ne mislimo nastaviti suradnju, to bi odmah po završetku prvenstva riješili. Ne bi čekali do zadnjeg dana pred pripreme. Jedna od mogućnosti je i da Zoran Kastel ostane trener. Sve je otvoreno, Kastel je naša domaća snaga. Sve je moguće, ništa nije isključeno, rekao je Cvek i dao naslutiti kako će se ipak pitanje igračkih pojačanja kao i pitanje trenera riješiti do kraja pruženog vikenda.

Komentari