KOMENTAR UTAKMICE

Zoran Kastel: "Ne sjećam se kada smo posljednji puta zabili četiri gola u Prvoj ligi, a danas smo ih zabili Hajduku"

Objavljeno: 12.12.2020. 19:35

Zadnja izmjena: 12.12.2020. 19:42

Nakon vrlo važne pobjede u utakmici s Hajdukom, novi trener Varaždinaca Zoran Kastel ostao je vrlo miran i pribran.

Igra Varaždina bila je na nivou, agresivnost i htijenje na visini, a trener Zoran Kastel i Dario Jertec pripremili su ekipu.

- Ne sjećam se kada smo posljednji puta zabili četiri gola u Prvoj ligi, a danas smo zabili Hajduku. Dečkima svaka čast na tome. Bili smo borbeni, više smo željeli pobjedu. Nije to bila neka kvalitetna predstava ali naša povezanost i homogenost, uz malo sreće, i sve nam se to vratilo danas i zato jesmo pobijedili, skromno kaže Kastel.

U ovaj susret Varaždin nije krenuo s obrambenom formacijom, već su planirali napasti Hajduk, o čemu govori i početna postava.

- Krenuli smo otvorenu u utakmicu. Počeli smo s dva napadača i dva krilna, igrali smo s četiri igrača prema naprijed. Sigurno nismo imali namjeru da se branimo. Pokazali smo to na utakmici i postigli smo četiri gola. Kvaliteta rostera i pozicija na kojoj se nalazimo malo je došlo do izražaja u igri kada smo dobili prvi gol. Malo smo se previše povukli, na sreću uspjeli smo postići četvrti gol i riješiti utakmicu, dodao je Kastel.

Pred Varaždinom je još susret u Kupu s Rijekom, u srijedu 16. prosinca,  i u subotu idd una ogled Dinamu.

- Dario i ja smo tu ova dva kola da napravimo što možemo napraviti, a ova pobjeda nama puno znači. Idemo iz ove dvije utakmice izvući maksimum, kratko je dodao Kastel.

Komentari