NOGOMETNI KLUB VARAŽDIN

Zoran Kastel, trener NK Varaždin: "Igrači su na pripreme došli solidno kondicijski pripremljeni"

Objavljeno: 04.01.2021. 08:44

Zadnja izmjena: 04.01.2021. 08:49

Nogometaši NK Varaždin počeli su pripreme za nastavak sezone u HT Prvol ligi. Treninzi i pripreme odvijat će se u Varaždinu.

Najviše se iščekuju vijesti o pojačanjima a za sada je od povratnika u klub, s posudbe vraćen Vuk iz Međimurja, dok su iz Podravine vraćeni Golub i Crnčec. Nekoliko dana duži odmor dobili su Jorge Obregon, koji se na treninge prve momčadi vraća iz rodne Kolumbije sredinom tjedna, te kamerunac Guerra Djou, koji je do sada prolazio proces rehabilitacije nakon ozlijede.

Uskoro će iz kluba biti objavljene novosti oko novih dolazaka.

– Nakon završetka jesenskog dijela prvenstva igrači su dobili šest slobodnih dana, a od 26. su radili po planu i programu kojeg su dobili i igrači su došli solidno kondicijski pripremljeni jer nemamo vremena početi pripreme od nule. U ovom, prvom tjednu priprema u ponedjeljak i utorak odradit ćemo po dva treninga, u srijedu jedan trening, u četvrtak i petak imat ćemo opet po dva treninga, u subotu jedan trening, dok će nedjelja biti dan odmora. U drugom tjednu u ponedjeljak i utorak odradit ćemo po dva treninga, u srijedu jedan trening i prva pripremna utakmica utakmicu i to protiv Rudeša. Nakon te utakmice imali bi po jedan trening dnevno, a u subotu bi odigrali i posljednju provjeru pred nastavak prvenstva, u kojoj će nam suparnik biti Hrvatski Dragovoljac – rekao je trener momčadi Zoran Kastel.

Komentari