poduzetnički inkubator

Zrinka Sever otvara prvo privatno psihološko savjetovalište u Ivancu

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 08.01.2021. 08:55

Zadnja izmjena: 08.01.2021. 08:55

Za oko mjesec dana u uređenom prostoru Poduzetničkog inkubatora Ivanec dipl. psihologinja Zrinka Sever otvara PSIV-u, prvo privatno psihološko savjetovalište na području grada Ivanca.

Time se time pridružuje obitelji mladih poduzetnika koji već posluju u Poduzetničkom inkubatoru, koristeći pritom subvencije i olakšice Grada Ivanca za pokretanje svoga poslovanja. - Veliko olakšanje su mi besplatan najam i besplatni režijski troškovi. Usto, mogu slobodno koristiti i konferencijsku dvoranu za svoje edukacije kao i usluge Projektnog ureda za EU fondove. Svi koji su bili ovdje također su oduševljeni suvremenim prostorom – kaže Zrinka koja sada radi na opremanju ureda, priprema web stranicu i rješava razne „papire“ potrebne za početak rada savjetovališta.

U savjetovalištu će pružati usluge psihološkog savjetovanja (individualne, za parove, obiteljske, za rastavljene roditelje), obavljati intervjue i procjene u sklopu raznih pregleda (za vozače amatere i profesionalce, za držanje ili nošenje oružja, zaštitare, kod upisa u srednje škole i fakultete i sl.), obavljati psihologijsku procjenu djece, adolescenata i odraslih itd.

U prvoj godini  poduzetnici poslovne prostore koriste besplatno (tj. za 1 kunu), u drugoj i trećoj godini najam plaćaju 25%, odnosno 50% od pune cijene najma. Sve režijski troškovi su besplatni.

Komentari