županijska palača

Župan Stričak priredio prijem za dosadašnju intendanticu HNK Jasnu Jakovljević

Objavljeno: 28.02.2022. 12:39

Zadnja izmjena: 28.02.2022. 12:40

Župan Varaždinske županije Anđelko Stričak primio je danas Jasnu Jakovljević, dosadašnju intendanticu HNK u Varaždinu koja prepušta svoje mjesto novoizabranoj intendantici Senki Bulić.

Župan Stričak joj se pritom zahvalio na izuzetnoj suradnji između Županije i HNK, pohvalio je njezin trud i angažman u obnovi samog kazališta te je istaknuo kako je za vrijeme njenog upravljanja varaždinsko kazalište dobilo nacionalni status.

- Također koristim priliku da čestitam gospođi Jakovljević, ali i svim djelatnicima HNK na svim osvojenim nagradama koje je kazalište dobivalo u njenom mandatu te se nadam kako će i nadalje varaždinsko kazalište biti na ponos svima nama – rekao je župan.

Zahvalivši se na prijemu dosadašnja intendantica mr.sc. Jasna Jakovljević je naznačila kako je Varaždinska županija uvijek svesrdno pomagala HNK u Varaždinu te je naglasila kako je  župan pomagao rad kazališta još kada je bio saborski zastupnik. 

Inače, Jakoljević nakon dugododišnjeg angažmana u varaždinskom kazalištu postaje savjetnica za kulturu varaždinskog gradonačelnika Nevena Bosilja.

Komentari