OBILAZAK RADOVA

Foto - Čačić i Vitković obišli radove ŽUC-a u Trnovcu Bartolovečkom

Objavljeno: 19.04.2021. 12:40

Zadnja izmjena: 19.04.2021. 12:44

Foto: Dino Možek

Župan Varaždinske županije Radimir Čačić, ravnatelj ŽUC-a Tomislav Osonjački i član uprave ŽUC-a Krešimir Horvat danas su obišli radove koji se izvode na proširenjima cesta te izgradnji asfaltnog tepiha na područjima Općine Trnovec Bartolovečki, Općine Martijanec i Grada Ludbrega.

Obilazak je uključivao i trnovečku Novu ulicu kod dječjeg igrališta, gdje se pogledala izrada uzdignutih ploha. Projekti u Trnovcu, kako navodi župan, rađeni su interventno na zahtjev mještana, a za projekt u Vrbanovcu koji uključuje izradu nužne pješačko-biciklističke staze izdvojeno je 350 tisuća kuna.

Projekti u Ludbregu uključuju izradu potpornih zidova Sigečak i Vinogradi Ludbreški, usporivače prometa Slokovec i Sigečak te asfaltne tepihe u Svetom Đurđu i Sigetecu. Kako navodi župan Čačić, za sve navedene projekte je izdvojeno okvirno milijun kuna.

- Za sve navedene projekte smo dobili zahtjeve od mještana, a drago nam je da smo to mogli učiniti kako bismo povećali sigurnost u tim općinama. Nažalost, financiranje od strane države za ova područja nije reprezentativno, no unatoč tome se trudimo maksimalno ulagati u takve projekte. - rekao je Čačić.   

Obilasku se pridružila Verica Vitković, kandidatkinja za načelnicu Općine Trnovec Bartolovečki.

Komentari