LOVAČKA NATJECANJA

Župan Čačić otvorio županijsko prvenstvo u lovačkom i streljačkom trapu te naglasio važnost lovačkih društava

Objavljeno: 20.06.2020. 18:20

Zadnja izmjena: 20.06.2020. 18:23

Kao i svake godine u skladu s planom rada Lovačkog saveza Varaždinske županije, a  u suradnji s Varaždinskom županijom, održavaju se lovačka natjecanja u gađanju letećih meta - glinenih golubova na razini lovačkih društava kroz županijsku ligu, županijska prvenstva u sportskom i lovačkom trapu,te disciplini lovački parkur.

Tako se i danas na streljani u na prostoru Lovačkog društva Vidra iz Breznice održalo županijsko prvenstvo u lovačkom i streljačkom  trapu, a prvenstvo je u prisustvu načelnika Općina Breznica i Brezničku Hum Stjepana Krobota i Zorana Hegedića te predsjednika Lovačkog saveza Varaždinske županije Ivana Kutnjaka otvorio župan Varaždinske županije Radimir Čačić koji je pohvalio rad lovačkih društava te je naglasio važnost ovakvih okupljanja.

- Ovo je zaista lijepo, predivna priroda, prostor je predivno uređeni i siguran sam da će lovci danas pokazati svoje umijeće, znanje i strast. Hrvatska je poznata lovačka destinacija u cijeloj Europi, a ja se ponosim što naša Županija ima veliki broj lovačkih udruga, ali i lijepih lovišta. Obzirom da ne primam plaču, iz svojeg osobnog fonda pomoći ću domačoj Lovačkoj udruzi s deset tiusća kuna za njihove aktivnosti i dodatno opremanje ovog prostora, rekao je župan Čačić.

- Sve što nam je župan obećao je i odradio te mu se ja ovom prilikom i zahvaljujem. Drago mi je da je danas  s nama, zaključio je Stjepan Krobot.  

Komentari