međimurska županija

Župan Posavec zahvalio umirovljenim djelatnicima obrazovnih institucija na doprinosu

Objavljeno: 23.12.2021. 20:11

Zadnja izmjena: 23.12.2021. 20:11

Kako bi im zahvalio na predanom radu i doprinosu u odgojno-obrazovnom sustavu Međimurja, župan Međimurske županije Matija Posavec održao je svečanost za umirovljene djelatnike obrazovnih institucija.

Posljednji prijem za umirovljene djelatnike obrazovnih institucija održan je prije dvije godine, stoga je ovogodišnja svečanost okupila umirovljene u 2020. i u 2021. godini, njih osamdeset i četvero. Svečanosti su nazočili i ravnatelji srednjih škola s područja Međimurja, a u ime svih umirovljenih djelatnika organizatorima se zahvalila Ljubica Vrbančić. Za odličan domjenak pobrinuli su se učenici i djelatnici Srednje škole Prelog.

- Tijekom vaših godina rada motivirali ste ih, bili im podrška, osposobili ih za život, a rezultati vašeg rada vidljivi su u brojnim uspjesima koje naši učenici postižu u obrazovanju jer se Međimurje može pohvaliti mnogim prvacima, olimpijcima i inovatorima. Ostavili ste veliki trag koji nećemo zaboraviti, već ćemo ga nastojati slijediti ulažući u obrazovanje, u obnovu škola i dvorana, otvaranjem centara kompetentnosti i izvrsnosti - rekao je župan Posavec koji je pozvao okupljene da i dalje budu aktivni dio našeg društva i svojim iskustvom pomažu da se Međimurje i dalje ponosno penje na ljestvici obrazovanja.

Komentari