obranile titulu!

Župan Stričak priredio prijem za državne prvakinje rukometašice ŽRK Koka

Objavljeno: 14.06.2024. 17:35

Zadnja izmjena: 14.06.2024. 17:37

Rukometašice Ženskog rukometnog kluba Koka starosti do 13 godina su prošli vikend u Poreču, na završnici 1. HRL U13, postale prvakinje Hrvatske. Ekipa sastavljena od 20 mladih rukometašica je obranila naslov prvakinja Hrvatske pod vodstvom Maje Čop Andesilić, koja je proglašena najboljom trenericom.

Na velikom uspjehu čestitao im je župan Anđelko Stričak koji je zajedno s pročelnikom Upravnog odjela za prosvjetu, kulturu i sport Miroslavom Huđekom za vrsne sportašice danas priredio prijem u Županijskoj palači.

- Nije nimalo lako postati državni prvak, no još je teže obraniti tu titulu. Zato čestitam na ovom velikom uspjehu za vas, za vaš klub, ali i za našu Varaždinsku županiju. Sport je iznimno bitan za razvoj djece i mladih, pa zato posebnu podršku pružamo sportskim programima i aktivnostima namijenjenima upravo njima – istaknuo je župan Stričak.

Rukometašice i direktor ŽRK Koka Damir Premužić priredili su iznenađenje: županu su poklonili zlatnu medalju koju je s oduševljenjem primio. Trenerica Maja Čop Andesilić zahvalila je županu na prijemu i istaknula kako su rukometašice dobile brojne pohvale drugih trenera i roditelja radi pristojnosti i složnosti. Djevojkama i trenerici čestitao je i Marijan Dugandžić ispred Sportske zajednice Varaždinske županije.

Komentari