ŽUPANIJSKE NOGOMETNE LIGE

Županijski drugoligaši dobili kamere za snimanje utakmica u sljedećoj sezoni

Objavljeno: 21.07.2020. 18:59

Zadnja izmjena: 21.07.2020. 19:18

Plenum klubova 2. Županijske nogometne lige ŽNS Varaždin počeo je podjelom kamera za snimanje utakmica u sljedećoj sezoni. Kao što je to već praksa u 1. ŽNL klubovi će snimati utakmice, a snimke će se koristiti kao svojevrsna kontrola utakmice u slučaju pritužbi ali i kao pomoć trenerima u njihovom radu s igračima.

U narednoj sezoni u 2. ŽNL Varaždin sudjelovat će 16 klubova i to: Bukovčan, Dinamo 01, Klenovnik, Lepoglava, Mladost (S), Mladost (Š), Novakovec, Nova Ves, Orač, Podravac Kitro, Polet (M), Radnički, Razvitak, Rudar 47, Mladost (VT) i Zadrugar.

Predstavnici klubova upoznati su s promjenama i dopunama Propozicija za natjecateljsku 2020/21. godinu ŽNL-e i KUP-a koje su prilagođene trenutnoj epidemiološkoj situaciji. Tako će svaki klub morati imati osobu zaduženu za epidemiološku situaciju. ŽNS Varaždin pripremio je 1.000 markirki.

Novost, što se tiče prisutnosti gledatelja na utakmicama, je da organizator utakmice mora skup prijaviti županijskom stožeru civilne zaštite, a oni će propisati koji su epidemiološki uvjeti za održavanje konkretne utakmice.

Izvučeni su parovi 1. kola, a predstavnici klubova upoznati su i s parovima Kupa koji su izvučeni jučer na Plenumu 1. ŽNL ŽNS Varaždin.

 

Komentari