Županijski kup: Podravina muku mučila protiv Poleta, prošli i Zadrugar te Plitvica

Objavljeno: 27.09.2012. 10:51

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 09:16

Odigrane su tri četvrtfinalne utakmice Županijskog nogometnog kupa, a u polufinale plasirali su se Zadrugar i Plitvica koji će odigrati reprizu lanjskog polufinala, dok se u polufinale plasirala i Podravina tek nakon lutrije jedanaesteraca...

Nogometaši Zadrugara četvrti put zaredom plasirali su se u polufinale Županijskog nogometnog kupa. Plasman su izborili minimalnom 1:0 pobjedom protiv Novog Marofa, a slavlje nogometašima iz Hrastovskog donio je Robert Namjesnik koji je posljednjoj minuti prvog dijela glavom pogodio mrežu gosti.

U polufinalu Županijskog nogometnog kupa Zadrugar odlazi na noge Plitvici u Gojanec koja je u Šemovcu svladala domaću Mladost 2:0. Pobjedu Gojančanima donijeli su Krunoslav Buhin i Josip Gredelj, a treba istaknuti da je Gojančan Kišićek obranio jedanaesterac pri vodstvu svoje momčadi od 1:0.

Mnoge teže od očekivanog trećeligaš, Podravina izborila je polufinale Županijskog kupa. Na domaćem terenu stanovnik 2.ŽNL istok, Polet iz Tuhovca dobro je namučio Podravinu koja je slavila tek nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca.

Posljednji udarac s “bijele točke” promašio je najbolji pojedinac Poleta, Franjo Klepač koji se tako od junaka pretvorio u tragičara.

Podravine će protivnika u polufinalu tražiti u boljem iz susreta Čeva i Ivančice koji se igra 3. listopada.

Komentari