ŽUPANIJSKE NOGOMETNE LIGE

FOTO Županijski trečeligaši u skupinama Varaždin i Ludbreg igrat će trokružno

Objavljeno: 22.07.2020. 19:00

Zadnja izmjena: 22.07.2020. 19:28

Plenum klubova 3. Županijske nogometne lige ŽNS Varaždin, članova podijeljnig u skupinu Varaždin i skupinu Ludbreg, upoznati su s novostima iz HNS-a i ureda Županijskog nogometnog saveza Varaždin. 

U narednoj sezoni u 3. ŽNL skupina Varaždin sudjelovat će 9 klubova i to: Bratstvo, Trnje, Omladinac, Podravac (SV), Sračinec, Udarnik 32, Vindija, Vinica i Vratno.

U 3. ŽNL skupini Ludbreg sudjelovat će 10 klubova i to: Bukovčan 27, Gora, Karlovec, Lunjkovec, Mladost (SP), Podgora, Poljanec, Poloprivrednik, Sloga i Struga-Rovokop.

Predstavnici klubova upoznati su s promjenama i dopunama Propozicija za natjecateljsku 2020/21. godinu ŽNL-e i KUP-a koje su prilagođene trenutnoj epidemiološkoj situaciji. Dogovoreno je da se ova sezona igra trokružno u obje treće lige. Također svaki klub morati imati osobu zaduženu za epidemiološku situaciju. ŽNS Varaždin pripremio je 1.000 markirki za redare.

Novost, što se tiče prisutnosti gledatelja na utakmicama, je da organizator utakmice mora skup prijaviti županijskom stožeru civilne zaštite, a oni će propisati koji su epidemiološki uvjeti za održavanje konkretne utakmice.

Izvučeni su parovi 1. kola, a predstavnici klubova upoznati su i s parovima Kupa koji su izvučeni prekjučer na Plenumu 1. ŽNL ŽNS Varaždin.

Komentari