O nama

Poštovani čitatelji i oglašivači, radosni smo što vam možemo predstaviti novi, tehnološki, koncepcijski i dizajnerski unaprijeđeni portal eVaraždin, čijoj smo izradi posvetili gotovo godinu dana, pomno analizirajući vaše čitalačke preferencije i oglašivačke potrebe.

S obzirom da ostvarujemo 200.000 jedinsvenih posjeta mjesečno, a kao prvi izvor informacija stanovnika s područja Varaždinske županije prepoznao nas je i Transparency International, zadatak nije bio nimalo lak. Tim više što smo prema podacima Gemiusa, s Affinity Indexom od 1479.60%, prvi je portal u Hrvatskoj prema affinity index metrici, što znači da posjedujemo izniman affinity index za oglašivače koji targetiraju Varaždinsku županiju.

Koliko Vam vrijedi novi posjetitelj na web stranici, ili novi klijent? Kao najjače oglasno mjesto nudimo Vam da sami odredite uvjete i iskoristite vaš marketinški budžet na najbolji način i da jednostavno predstavite svoj proizvod našim 200.000 jedinstvenih čitatelja. Zvonimir Brlenić mag.inf.

Uvjereni smo, međutim, da smo uspjeli opravdati vlastita i vaša očekivanja, te na najboljem mogućem temelju – afirmiranom brendu, iznimno visokoj čitanosti i prepoznatom oglašivačkom potencijalu – kreirati portal koji će na pregledniji i oku ugodniji način još brže generirati objektivnu informaciju, kakva se od nas i očekuje. Ne samo s područja Varaždinske županije, nego i šire, jer nas prema podacima Google Analyticsa čitate kako u Međimurskoj županiji tako dijelom i u Gradu Zagrebu.

Garancija za spomenuto je tim kojim se ponosimo i koji sačinjava našu medijsku kompaniju, a sastavljen od mladih i ambicioznih djelatnika, novinara i voditelja prodaje, čijem usavršavanju kontinuirano posvećujemo iznimnu pozornost.​

Statistika portala eVarazdin u 2015. godini

  • 1.453.529 jedinstvenih korisnika portala u 2015 godini / rast za 29.75% u odnosu na 2014. godinu
  • 10.503.547 pregleda stranica / rast za 6,03 % u odnosu na 2015 godinu
  • 53 % ženskih čitateljica / 47 % muških čitatelja
  • Rast broja fanova u 2015/2014 za 10.000 na trenutan broj od 30.000 fanova
Statistika uz cijenu predstavlja ključan faktor kod odabira oglašivača. Usporedite našu ponudu (broj posjetitelja, broj pregleda i cijenu) s ponudom naše konkurecije i uvjerite se da na portalu eVarazdin za svoj novac dobivate potpuno neusporedivo više.*Davor MašićVoditelj prodaje ključnih kupaca