O nama

Poštovani čitatelji i oglašivači, radosni smo što vam možemo predstaviti novi, tehnološki, koncepcijski i dizajnerski unaprijeđeni portal eVaraždin, čijoj smo izradi posvetili gotovo godinu dana, pomno analizirajući vaše čitalačke preferencije i oglašivačke potrebe.

S obzirom da ostvarujemo 200.000 jedinsvenih posjeta mjesečno, a kao prvi izvor informacija stanovnika s područja Varaždinske županije prepoznao nas je i Transparency International, zadatak nije bio nimalo lak. Tim više što smo prema podacima Gemiusa, s Affinity Indexom od 1479.60%, prvi je portal u Hrvatskoj prema affinity index metrici, što znači da posjedujemo izniman affinity index za oglašivače koji targetiraju Varaždinsku županiju.


 

Uvjereni smo, međutim, da smo uspjeli opravdati vlastita i vaša očekivanja, te na najboljem mogućem temelju – afirmiranom brendu, iznimno visokoj čitanosti i prepoznatom oglašivačkom potencijalu – kreirati portal koji će na pregledniji i oku ugodniji način još brže generirati objektivnu informaciju, kakva se od nas i očekuje. Ne samo s područja Varaždinske županije, nego i šire, jer nas prema podacima Google Analyticsa čitate kako u Međimurskoj županiji tako dijelom i u Gradu Zagrebu.

Garancija za spomenuto je tim kojim se ponosimo i koji sačinjava našu medijsku kompaniju, a sastavljen od mladih i ambicioznih djelatnika, novinara i voditelja prodaje, čijem usavršavanju kontinuirano posvećujemo iznimnu pozornost.​

  • 1.453.529 jedinstvenih korisnika portala u 2015 godini / rast za 29.75% u odnosu na 2014. godinu
  • 10.503.547 pregleda stranica / rast za 6,03 % u odnosu na 2015 godinu
  • 53 % ženskih čitateljica / 47 % muških čitatelja
  • Rast broja fanova u 2015/2014 za 10.000 na trenutan broj od 30.000 fanova