eVaraždin MEDIJSKA PLATFORMA

eVaraždin je prvi nezavisni internetski portal za područje Varaždinske županije, koji se čita na širem području sjevera Hrvatske.

Portal eVaraždin je pokrenut 4. ožujka 2010. godine, a od 2013. godine posluje kao medijska kuća u sastavu varaždinskog consulting financijsko investicijskog holdinga Fine'sa Grupa. Prelaskom u vlasništvo Fine'se, portal je 2015. godine dokapitaliziran u iznosu od 4,16 milijuna kuna, što ga čini jednim od najkapitaliziranijih lokalnih medija na području Republike Hrvatske. Slogan portala glasi: "Brzi i nezavisni".

Na Facebook-u brojimo više od 55.000 pratitelja što nas čini najpopularnijom stranicom medija na području varaždinske županije.

eTV i video produkcija

2015. godine portal eVaraždin pokrenuo je proizvodnju video sadržaja eTV, koji se u to vrijeme pojavljuje kao prva internetska alternativna informativnog video sadržaja za područje Varaždinske županije.

2016. godine producirani je glazbeni spot za pjesmu Nesrećo moja Matije Boršćaka

2018. godine producirana je emisija lifestyle-zabavnog sadržaja pod nazivom „Mai Tai Talk Show“, koja se snimala u istoimenom varaždinskom cocktail baru.

2020. godine producirani je dugometražni dokumentarni film "Đelac" o životu Anđelka Herjavca, za koji je prava na prikazivanje otkupila Hrvatska radiotelevizija. Iste godine izdali smo i biografsku knjigu Đelac – hazarder u smokingu.

Tiskana izdanja

Od 2012. do 2014. godine izlazilo je i tjedno tiskano izdanje portala eVaraždin pod nazivom „Varaždinski tjednik“, koji je određeno vrijeme izlazio i kao digitalno izdanje pod nazivom e-tjednik.

Od 2014. do 2016. godine izlazio je besplatni mjesečnik 30 dana, koji je izlazio i na području Varaždinske županije i na području Međimurske županije. Rekoncipirano izdanje mjesečnika 30 dana od svibnja 2016. bavilo se uspješnim poslovnim pričama i izlazilo je u nakladi od 20.000 besplatnih primjeraka.