GDCK IVANEC

Dvadeset paketa pomoći za socijalno ugroženo stanovništvo

Objavljeno: 30.12.2020. 09:09

Zadnja izmjena: 30.12.2020. 09:10

GDCK Ivanec primilo je od P.A.S. Lepoglava donaciju prehrambenih proizvoda u vrijednosti 1.416,44 kn. Od primljene donacije  u kojoj je bilo 238 komada  prehrambenih artikala, odnosno 278 kg hrane.

Složili su 20 paketa koji su danas podijeljeni socijalno – ugroženom stanovništvu, korisnicima Socijalnog programa GDCK Ivanec. Podjela je išla  prema obiteljima koje nisu primile pakete hrane unazad tri mjeseca.

"Trenutno smo u fazi podjele paketa. Uz navedenu donaciju, zaprimili smo i anonimnu donaciju slatkiša, od koje smo pripremili 3 paketa za socijalno-ugrožene obitelji s djecom. Paketi će biti podijeljeni na području koje pokriva GDCK Ivanec, odnosno gradovima Ivanec i Lepoglava, te općinama Donja Voća, Klenovnik, Bednja i Maruševec." poručuju iz GDCK Ivanec.

Uz prehrambene pakete, korisnicima koji još nisu sami uspjeli pokupiti bon u vrijednosti 100 kuna za kupovinu namirnica u prodavaonicama Konzum PLUS je isti uručen na kućnu adresu. Podsjećamo da su se bonovi dijelili u sklopu projekta HCK  „Za sretnije dječje blagdane“.

 

Komentari