PROJEKTI UDRUGA

Ivanečkom suncu odobren projekt vrijedan 240.480 kn kroz tri godine

Objavljeno: 10.12.2020. 19:15

Zadnja izmjena: 10.12.2020. 19:18

Sjajne vijesti za ivanečku Udrugu osoba s intelektualnim oštećenjem Ivanečko sunce.

Naime, Udruzi je od strane Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva odobrena institucionalna podrška u iznosu od 80.160 kuna. Pritom je važno istaknuti da se radi o višegodišnjoj podršci pa će tako u naredne tri godine, ukoliko svaka prethodna godina bude uspješno opravdana, udruga dobiti ukupnu podršku u iznosu od 240.480 kuna.

Projektna prijava Ivanečkog sunca aplicirana je rujnu, a izradio ju je Projektni ured za EU fondove, specijalizirani odjel koji djeluje unutar gradske tvrtke Poslovna zona Ivanec d.o.o. Odobrenim iznosom udruga će pokriti troškove plaće zaposlenice, dio režijskih troškova te ostale troškove redovitog poslovanja.

Odobrenju podrške prethodila je online kontrola poslovanja udruge, a operativnu, stručnu i tehničku pomoć također je osigurao ivanečki Projektni ured za EU fondove, nakon čega je Nacionalna zaklada dala pozitivno mišljenje o poslovanju Ivanečkog sunca.

Suradnja Poslovne zone Ivanec d.o.o. i udruge nastavlja se i na provedbi odobrene podrške na način da će se upravo certificirani voditelji EU projekata brinuti o uspješnoj provedbi, kako bi se ona iskoristila kroz sve tri godine.

 

Komentari