POKLONI I ZA NAJSTARIJE

Kako i kada realizirati poklon bon Grada Ivanca od 180 kuna?

Objavljeno: 08.12.2020. 19:25

Zadnja izmjena: 08.12.2020. 19:26

S obzirom na to da dio starijih građana Ivanca, koji su na svoje kućne adrese dobili poklon bon Grada Ivanca od 180 kuna, zovu gradsku upravu i pitaju gdje mogu preuzeti svoje poklon pakete, iz Grada Ivanca obavještavaju ih o načinu korištenja poklon bona.

Svi građani koji ove godine navršavaju 76 godina (odnosno koji su rođeni zaključno do 31. prosinca 1944. godine) na svoje kućne adrese dobili su poklon bon Grada Ivanca.

Za razliku od prošlih godina, kada su ih vrećice s robom već čekale spakirane u KTC-u, zbog aktualne epidemiološke situacije i zabrane javnog okupljanja ove godine darivanje je organizirano drukčije.

Ono što trebaju učiniti jest da u trgovini KTC-a odaberu robu po svojoj želji u vrijednosti od 180 kuna te da je nakon toga preuzmu na blagajni, uz obavezno predočenje osobne iskaznice.

S obzirom na aktualno epidemiološko stanje i preporuke koje se odnose osobito na građane starije dobi, upućuje se zamolba njihovoj rodbini i ljudima dobra srca da u realizaciji poklon bona pomognu svojim roditeljima, djedovima i bakama, susjedima i poznanicima te da umjesto njih obave kupnju i dostave im robu.

Podsjećamo, slijedom tradicije koju njeguje dugi niz godina, Grad Ivanec svake godine uoči Božića daruje naše sugrađane od 76 i više godina.

Proteklih godina Grad je organizirao druženja s prigodnim programom i večerom te dodjeljivao poklon pakete.

Zbog novih okolnosti, takvo okupljanje ove godine nije moguće pa su stoga na adrese svih najstarijih građana grada Ivanca – a takvih je 1005 - poslani poklon bonovi.

Komentari