PROMOCIJA IVANEČKIH UDRUGA

Ovogodišnje održavanje Dana otvorenih vrata udruga prilagodit će se posebnim uvjetima

Objavljeno: 22.07.2020. 12:09

Zadnja izmjena: 22.07.2020. 12:10

Ured za udruge Vlade RH donosi obavijest kako će se Dani otvorenih vrata udruga ove godine održati u razdoblju od 24. do 26. rujna. Održavanje Dana otvorenih vrata prilagodit će se posebnim uvjetima uzrokovanima virusom COVID-19 te će se održati online.

Na Danima otvorenih vrata udruga 2020. građani će moći sudjelovati u brojnim online predstavljanjima, video sadržajima, kvizovima i edukativnim aktivnostima, dok će se posjetom udrugama moći upoznati s društveno korisnim projektima i programima, ali i mogućnostima volontiranja u udrugama. Većina aktivnosti održavat će se putem Facebook profila UZUVRH, kao i mobilne aplikacije UdrugeInfo. Udruge se poziva da otvore svoja vrata u navedenom razdoblju i iskoriste tu priliku da građanima približe svoje programe i aktivnosti.

Ured za udruge također poziva udruge na sudjelovanje u snimanju promotivnog video spota za promicanje vidljivosti rada udruge i manifestacije Dani otvorenih vrata udruga 2020. Sve udruge zainteresirane za sudjelovanje u izradi promotivnog video spota, pozivaju se da u kratkom video klipu predstave rad svoje udruge i način kako pomažu građanima i lokalnoj zajednici za vrijeme korona krize. Video spotove Ured za udruge uvrstit će u najavu i program Dana otvorenih vrata udruga 2020. na društvenim mrežama.

U obilježavanje Dana otvorenih vrata udruga će se uključiti i Poslovna zona Ivanec d.o.o., zajedno sa svojim specijaliziranim odjelom Projektnim uredom za EU fondove, kao i Grad Ivanec kroz posebno osmišljene aktivnosti. Zaposlenici Poslovne zone stoje na raspolaganju udrugama kojima je potrebna pomoć oko aktivnosti uključivanja u obilježavanje Dana otvorenih vrata.

Za dodatne informacije stojimo na raspolaganju na mail [email protected] ili na brojeve telefona 042/645-482 ili 042/645-484.

Komentari