POTPORA MLADIMA

Grad Lepoglava za kraj školske godine nagrađuje odlikaše izletom

Objavljeno: 07.07.2020. 19:45

Zadnja izmjena: 07.07.2020. 19:50

Uz pohvale svima na uspješno zaključenoj još jednoj školskoj godini, u Gradu Lepoglavi odlučili su nagraditi one osnovnoškolce koji su je završili s odličnim uspjehom.

Zbog još uvijek aktualne epidemiološke situacije u Gradu Lepoglavi su odlučili sve učenike odlikaše iz triju osnovnih škola s gradskog područja nagraditi izletom koje će ove godine, kada će uvjeti za to biti najpovoljniji, organizirati njihove matične škole.

S obzirom na to da ove godine nisu održana brojna županijska školska natjecanja izostalo je i nagrađivanje učenika koji bi na tim natjecanjima ostvarili zapažene rezultate. Održana je tek manji broj natjecanja na kojima su se istaknuli pojedini učenici, njih 10-ak, koji će ipak, kao i njihovi mentori, primiti prigodne gradske poklone i pohvalnice.

- Unatoč školskoj godini koja je za sve nas bila nešto novo i odudarala je od uobičajene, Grad Lepoglava je, kao i prijašnjih godina, nastavio s pružanjem potpora osnovnoškolskom obrazovanju u vidu financiranja nabavke školskog pribora za prvašiće, financiranjem izvannastavnih aktivnosti te cjelodnevnog boravka u školi kao i prehrane i prijevoza. Idemo i s novim potporama. Tako će na jesen, na početku nove školske godine, sve osnovnoškolce na njihovim školskim klupama dočekati radne bilježnice čiju će nabavku također financirati Grad Lepoglava, istaknuo je gradonačelnik Lepoglave Marijan Škvarić.

Komentari