GRAD LEPOGLAVA

Gradonačelnik Lepoglave čestitao učitejima i odgajateljima njihov dan

Objavljeno: 06.10.2021. 08:59

Zadnja izmjena: 06.10.2021. 08:59

Povodom Dana učitelja gradonačelnik Grada Lepoglave Marijan Škvarić posjetio je učitelje i odgajatelje u osnovnim školama i dječjim vrtićima na gradskom području.

Grad Lepoglava i ove godine sufinancira provedbu programa u obrazovanju iznad školskog standarda, financirao je nabavku radnih bilježnica za sve učenike s gradskog područja, financira i projekt cjelodnevnog boravka u školi, a nastavit će provoditi i financijski podupirati projekt "Lepoglava – Grad prijatelj djece". Također, nastavit će i s praksom nagrađivanja najuspješnijih učenika. Za financiranje svih navedenih programa i aktivnosti Grad Lepoglava je u ovoj godini u proračunu izdvojio 878 tisuća kuna.

- Učiti i odgajati djecu izuzetno je odgovoran posao o kojem ovisi ne samo budućnost djece već i zajednice kao i društva u cjelini. Vi taj posao radite s velikom predanošću, angažmanom i ljubavlju na čemu vam želim ovom prigodom zahvaliti - rekao je tom prilikom gradonačelnik Marijan Škvarić u čestitki upućenoj učiteljima i odgajateljima dodavški kako će im Grad Lepoglava i nadalje pružati punu potporu njihovom radu.

Komentari