grad lepoglava

Na sastanku dogovorene daljnje aktivnosti u projektu izgradnje POS stanova u Lepoglavi

Objavljeno: 13.10.2021. 19:09

Zadnja izmjena: 13.10.2021. 19:09

Gradonačelnik Marijan Škvarić održao je u Lepoglavi radni sastanak s direktorom Agencije za pravni promet i poslovanje nekretninama Draganom Hristovom. 

Nakon što je objavljena Lista prvenstva za podnošenje zahtjeva za kupnju POS stana u Lepoglavi, održan je sastanak na kojem su sudjelovale i pročelnica Jedinstvenog upravnog odjela Grada Lepoglave Gordana Mošmondor te pomoćnica direktora APN-a Josipa Tokić. Dogovorene su daljnje aktivnosti koje će se poduzeti s ciljem osiguranja uvjeta koji će omogućiti pokretanje projekta izgradnje stanova u okviru Programa poticajne stanogradnje kojeg na području Hrvatske provodi upravo Agencija za promet i poslovanje nekretninama (APN).

- Nakon iskazanog interesa građana za kupnju stanova koje želimo u Lepoglavi graditi u okviru Programa poticajne stanogradnje, održali smo sastanak s čelnim ljudima APN-a na kojem smo dogovorili aktivnosti koje slijede, a koje će omogućiti da se krene s realizacijom tog važnog projekta. Bez obzira na sve eventualne poteškoće koje se mogu pojaviti, želimo realizirati ovaj projekt. Odlučan sam u nakani da građanima omogućimo da dođu do svog životnog prostora koji će im pak omogućiti da stvore svoj dom upravo u Gradu Lepoglavi - rekao je Škvarić podsjetivši da je s tom namjerom Grad Lepoglava raspisao i javni poziv za sufinanciranje izgradnje obiteljske kuće odnosno za sufinanciranje kupnje obiteljske kuće ili stana.

Komentari