GRAD LEPOGLAVA

Traju radovi na proširenju javne rasvjete na području Zlogonja

Objavljeno: 16.08.2022. 20:17

Zadnja izmjena: 16.08.2022. 20:19

Na području Mjesnog odbora Zlogonje, u Gradu Lepoglavi, traju radovi na proširenju javne rasvjete. Radove izvodi tvrtka Elektro Golub s kojom je Grad Lepoglava, nakon provedenog javnog natječaja, sklopio ugovor o izvođenju navedenih radova vrijednih 216.079 kuna.

Trenutno traje postavljanje 25 novih električnih stupova uz županijsku cestu ŽC2056 i lokalnu cestu LC25181 prema naselju Donja Voća nakon čega će biti postavljeno 14 novih lampi javne rasvjete.

- Nakon što je na ovom području provedena opširna rekonstrukcije niskonaponske mreže u okviru koje su prije nekoliko godina izgrađene i u rad puštene tri trafostanice čime je osigurana kvalitetna opskrba električnom energijom i riješen problem prekida njenom opskrbom za tamošnja domaćinstva, nastavljamo sa širenjem javne rasvjete. Širenjem javne rasvjete povećavamo sigurnost građana što je jedan od prioriteta Grada Lepoglave kad je u pitanju razvoj komunalne infrastrukture., istaknuo je gradonačelnik Lepoglave Marijan Škvarić dodavši da će na području i ostalih gradskih mjesnih odbora, gdje za to postoji potreba, biti postavljeno novih 60-ak rasvjetnih tijela javne rasvjete za što je već potpisan ugovor o radovima vrijedan 41.093 kuna.

Komentari