NOVA VES

Projekcije animiranih filmova i kreativne radionice za djecu iz općine Petrijanec

Objavljeno: 18.09.2020. 18:09

Zadnja izmjena: 18.09.2020. 18:14

Udruga Nova Ves u srcu u suradnji s Filmsko-kreativnim studijom VANIMA 19. i 26. rujna organizira projekcije animiranih filmova u sklopu programa Kultura svima.

Projekcije počinju od 18,30 sati, a trajat će 45 minuta. Na prvoj večeri animiranog filma djeca će imati priliku vidjeti animirane filmove koje su radila djeca i mladi iz selekcije Filmsko-kreativnog studija VANIMA, dok će u drugom terminu biti prikazani animirani filmovi iz VAFI sekcije-animirani filmovi koje su radila djeca i mladi do 18 godina starosti.  Prikazivat će se filmovi s 11. VAFI & RAFI – internacionalnog festivala animiranog filma djece i mladih.

Program Kultura svima financiran je putem Javnog natječaja za financiranje programa i projekata od interesa za opće dobro koje provode udruge na području Varaždinske županije u 2020. godini. Osim planiranih večeri animiranog filma koje se održavaju na otvorenom na školskom dvorištu Područne škole Nova Ves Petrijanečka, održavat će se i kreativne radionice te igraonice društvenih igara za djecu i mlade u novoobnovljenom Društvenom domu Nova Ves, koje počinju 2. listopada, a cilj im je obogaćivanje slobodnog vremena djece i mladih s područja Općine Petrijanec. Sukladno trenutnoj epidemiološkoj situaciji, broj sudionika biti će ograničen te će se vršiti prijave na radionice.

Aktivnosti programa Kultura svima provode se u suradnji s Osnovnom školom Petrijanec te Općinom Petrijanec.

 

Komentari