KVALITETAN RAD S NAJMLAĐIMA

Dječji vrtić “Dječji svijet” i dalje nosi prestižnu oznaku “eTwinning škole”

Objavljeno: 28.11.2020. 19:36

Zadnja izmjena: 28.11.2020. 19:39

Djelatnice Dječjeg vrtića “Dječji svijet”, Sanja Dretar i Sanja Hajdin, sudjelovale su na online seminaru “Predstavljamo eTwinning škole” u organizaciji Agencije za mobilnosti i programe EU.

Dječji vrtić “Dječji svijet” nosi prestižnu oznaku “eTwinning škole” od 2018. godine, a kao potvrda kontinuiranog i kvalitetnog rada te uspješnosti, predanosti i marljivosti u radu na eTwinning platformi, oznaka je vrtiću dodijeljena i za 2020. te 2021. godinu.

Od prvog priključivanja vrtića na eTwinning platformu 2010. godine do danas, uspješno je provedeno preko 50 eTwinning projekata. Tijekom tog razdoblja, brojni projekti nagrađeni su Nacionalnom oznakom kvalitete, a u posljednjih pet godina, sedam projekata nagrađeno je Europskom oznakom kvalitete.

Oznaka „eTwinning škole“ motivacija je Dječjem vrtiću „Dječji svijet“ da nastavi s provedbom projekata koji unapređuju odgojno-obrazovni rad vrtića, proširuju iskustva i kompetencije djece i odgajatelja te pritom podižu kvalitetu života u zajednici i jačaju međusobnu povezanost s lokalnom i europskom zajednicom.

 

Komentari