Obavijest

U tijeku savjetovanje za nacrt odluke o dopuni programa potpora poduzetnicima

Objavljeno: 06.11.2023. 18:37

Zadnja izmjena: 06.11.2023. 18:37

U razdoblju od 6. studenog do 5. prosinca 2023. godine provodi se savjetovanje sa zainteresiranom javnošću povodom donošenja Odluke o dopuni Programa potpora poduzetnicima na području Grada Varaždina od 2022. do 2025. godine.

Programom potpora poduzetnicima na području Grada Varaždina od 2022. do 2025. godine uređuju se oblici, kriteriji i postupak dodjele potpora male vrijednosti poduzetnicima na području Grada Varaždina. Dopunom ovog Programa, odnosno predloženom mjerom pomaže se poduzetnicima i obrtnicima kojima je za vrijeme rekonstrukcije ulica i trgova u gradu Varaždinu otežan i/ili onemogućen pristup poslovnoj jedinici u kojoj ostvaruju maloprodaju kako bi im se olakšao nastavak poslovanja i sačuvala radna mjesta. Ova mjera predlaže se s ciljem očuvanja povoljnog poduzetničkog okruženja.

Cilj provođenja savjetovanja sa zainteresiranom javnošću jest upoznavanje javnosti s nacrtom dokumenata, a radi dobivanja mišljenja, primjedbi i prijedloga i eventualno prihvaćanja zakonitih i stručno utemeljenih prijedloga, primjedbi i mišljenja.

Materijali i obrasci relevantni za savjetovanje, kao i sami nacrti dokumenata, nalaze se na web stranici Grada Varaždina rednim brojem 44.

Svoje doprinose javnom savjetovanju moguće je dostaviti isključivo putem priloženog obrasca, zaključno do 5. prosinca 2023. godine na adresu Grad Varaždin, Upravni odjel za gospodarske djelatnosti, Petra Preradovića 10, Varaždin, s naznakom: „Primjedbe, prijedlozi i mišljenja na Nacrt Odluke o dopuni Programa potpora poduzetnicima na području Grada Varaždina od 2022. do 2025. godine“ ili na e-mail adresu: [email protected].

Komentari