ZNAK PODRŠKE

U Varaždinskoj županiji priređen prijem za obitelji poginulih i nestalih policajaca

Objavljeno: 17.09.2021. 13:36

Zadnja izmjena: 17.09.2021. 13:36

U Skupštinskoj dvorani Županijske palače u Varaždinu priređeni je prijem za obitelji poginulih i nestalih policajaca.

Uz članove obitelji, prijemu su prisustvovali i načelnik PU varaždinske Predrag Benčić sa suradnicima. Domaćini prijema bili su predsjednik Županijske skupštine Josip Križanić, zamjenica župana Silvija Zagorec te pročelnica Upravnog odjela za zdravstvenu zaštitu, socijalnu skrb, civilno društvo i hrvatske branitelje Ljubica Božić.

Pozdravljajući okupljene te izrazivši srdačnu dobrodošlicu predsjednik Skupštine Križanić je naglasio da je danas veliki dan za sve nas jer poginuli i nestali policajci dobivaju spomen obilježje kao trajni spomen i zahvalnost za položene živote u obrani Domovine.

- Danas je veliki dan jer se otvara spomen obilježje trideset i sedmorici poginulih i nestalih policajaca. Htjeli smo se na ovaj jedan simboličan način zahvaliti obiteljima što ste se ovih godina hrabro nosili s tugom i ostalim životnim problemima. Svjesni smo da nikada ništa ne može zamijeniti gubitak Vaših sinova i muževa te očeva, ali ponos i trajni osjećaj zahvale kojeg svi osjećamo prema njima moraju prevladati. Vašom međusobnom komunikacijom će i sjeta za Vašim najmilijima biti barem malo lakša – rekao je Križanić te izrazio obiteljima duboku ljudsku zahvalnost i izraze osobnog poštovanja.

Komentari