Izborna skupština za vikend

Alen Grabar iz Gornjeg Kneginca novi je šef mladih HNS-a u Varaždinskoj županiji

Objavljeno: 29.02.2016. 13:34

Zadnja izmjena: 29.02.2016. 13:53

Foto: Facebook / PR HNS

Interesni odbor mladih HNS-a Varaždinske županije proteklog vikenda je u Petrijancu održao izbornu skupštinu, gdje je 30-ak delegata za predsjednika Odbora jednoglasno izabralo Alena Grabara iz Gornjeg Kneginca.

Grabar je dosada u stranci vršio dužnost tajnka Županijskog interesnog odbora mladih, a njegovi potpredsjednici će biti Ivan Badnjanić Bunić iz Cestice te Ivančan Nikola Sedlar.

"Rješavanje esencijalnih pitanja"

Grabar je istaknuo da je njihova zadaća davanje rješenja za esencijalna pitanja koja muče mlade ljude u našoj okolini, s čime se u svom obraćanju složio i tajnik HNS-a Varaždinske županije Zlatan Mošmondor. Šef županijskog HNS-a Predrag Štromar, koji je također nazočio izbornoj skupštini, zaželio je svim izabranim puno uspjeha.

- Politika naše stranke, a i mene kao župana je da svakom mladom čovjeku u našoj županiji pružimo sve što je nužno za kvalitetan korak u život: kvalitetno obrazovanje, mogućnost pronalaska posla te stambeno zbrinjavanje – zaključio je Štromar, istaknuvši to kao osnovu za to da mladi ljudi ostanu na našem području i osnuju obitelji.

Komentari