još jedna potpora

Županijski SDP uz Miljenića - Kišić mu trebao voditi i kampanju

Objavljeno: 19.09.2016. 19:44

Zadnja izmjena: 19.09.2016. 21:00

Nakon što smo dobili informaciju da bi varaždinski lider SDP-a Alen Kišić trebao voditi kampanju Orsata Miljenića za predsjednika stranke, zamolili smo Kišića, inače po vokaciji PR-ovca, za komentar.

- Da, točno je da mi je ponuđeno da budem šef Miljenićeve kampanje i to shvaćam kao čast i izazov. Ipak nisam mogao prihvatiti, jer imam puno obaveza i u županiji i u stranci. Tu su ambicije i ciljevi SDP-a poznati i jednostavno ne mogu si dopustiti da kao predsjednik organizacije dva mjeseca izbivam iz grada i stranke - rekao je Kišić.

Na pitanje iz kojih razloga je izrazio potporu Miljeniću, Kišić je odgovorio:

- U Miljeniću sam prepoznao kandidata koji može stranci dati novu svježinu i polet, on je novo, ali ne i nepoznato lice. Nudi modernizaciju stranke i bolju komunikaciju s terenom. Osim toga, on je čovjek koji može "pomiriti" i dvije opcije s prošlih unutarstranačkih izbora, Komadininu i Milanovićevu jer je čovjek koji okuplja.

Prema našim informacijama, doista se među onima koji podupiru Miljenića nalaze i osobe koje su u nedavnom sukobu Milanovića i Komadine bili na suprotnim stranama. Tu su, kako ističe naš izvor, 'za sad iza kulisa' i Siniša Hajdaš-Dončić, Arsen Bauk, Boris Lalovac, zatim navodno cjelokupni koprivnički SDP, te Vojko Obersnel, Mirando Mrsić, Gordan Maras i Mihael Zmajlović.

- Orsat Miljenić je kandidat iza kojeg čvrsto stojim, vjerujem u njegovu pobjedu, i dat ću sve što mogu da ostvari što bolji rezultat u Varaždinu i našoj županiji. - kaže šef varaždinskog SDP-a Alen Kišić.

>> Bilić podržao Miljenićevu kandidaturu uz riječi, da su nova snaga SDP-a rezultati - lokalnih političara

Komentari