reakcija

Alen Runac: Ronald Ređep prije Domovinskog pokreta bio je u SDP-u! Čestitam mu.

On je s visokog položaja u SDP-u došao do kandidata Domovinskog pokreta, na čemu mu čestitam i predlažem mu slogan "Od petokrake do šahovnice", napisao je Runac...
Objavljeno: 17.04.2021. 13:34

Zadnja izmjena: 17.04.2021. 14:14

Foto: Fotografija koju je na Facebooku objavio Runac

„Čestitam Ronaldu Ređepu što je od visokog položaja u SDP-u došao do kandidata Domovinskog pokreta za gradonačelnika Varaždina“, napisao je HDZ-ov kandidat za gradonačelnika Alen Runac na svojem Facebooku.

Povod ovom Runčevom istupu je današnji politički performans članova Domovinskog pokreta, koji su mu odlučili u prostore ugostiteljskog objekta „Ritz“ donijeti na poklon šećer, aludirajući time na HDZ-ove reklamne šećere koji su se svojevremeno našli u Ritzu.

Runac je tada pozvao i ostale kandidate da donesu „svoje šećere“, a danas se na Faebooku oglasio podužim priopćenjem u kojem je napisao kako je i on svojevremono sudjelovao u „domovinskom pokretu, ali u jednoj drugoj vrsti domovinskog pokreta“.

- Tada sam se u trapericama i tenisicama s puškom u ruci kao dragovoljac uključio u obranu grada Varaždina, a zatim i kao djelatnik Policijske uprave Varaždinske. Kandidat za gradonačelnika Domovinskog pokreta imao je drugi put. On je s visokog položaja u SDP-u došao do kandidata Domovinskog pokreta za gradonačelnika, na čemu mu čestitam i predlažem mu slogan "Od petokrake do šahovnice" – napisao je Runac.

Objavio je i fotografiju s današnjeg perferomansa.

"Odazvali smo se pozivu"

Nakon Runca priopćenjem za medije oglasili su se i članovi Domovinskog pokreta, želeći istaknuti kako su se oni zapravo odazvali "Runčevom pozivu".

- Riječ je o Javnom pozivu upućenom svim kandidatima za gradonačelnika Varaždina na predstojećim Izborima, na što je pozvao direktor poduzeća koje upravlja ovim lokalom u vlasništvu grada Varaždina, htijući tako prikriti namjeru osobne promocije za mjesto gradonačelnika putem letka poduzeća Parkovi upućenog građanima Varaždina izvan zakonskog termina kampanje - napisali su.

O članstvu Ronalda Ređepa u SDP-u tom prilikom se nisu očitovali.

Komentari