lokalni izbori 2021.

Ana Petrić i Hrvoje Petrić iz Budimo Grad: Reakcija na optužbe Davora Patafte

Objavljeno: 12.05.2021. 11:02

Zadnja izmjena: 12.05.2021. 11:02

Ana Petrić, kandidatkinja za zamjenicu gradonačelnice iz platforme Budimo grad i Hrvoje Petrić, kandidat za gradsko vijeće reagirali su na video Davora Patafte, a njihovu reakciju prenosimo u cijelosti:

Osoba koja nema neprijatelja je osoba koja se u životu nikad nije ni za što zauzela. Osoba čiji je neprijatelj Davor Patafta je netko tko kroz život prolazi boreći se protiv lopovluka, klijentelizma i korupcije. Ne iznenađuje nas žustrina kojom nas taj čovjek, u svoje ime, a očigledno i u službi Ivana Čehoka i HDZ-a, napada. Već 15 godina njegove nezakonite namjere, sitne i krupne spletke i muljaže, lome zube na našem radu.

A tko je on? Poduzetnik koji nema nijednu firmu. Poduzetnik koji se skriva iza svojih šofera i potrčkala koje je postavio za direktore. Veliki borac za veće plaće, koji dovodi radnike s drugog kraja svijeta jer nitko od Varaždinaca nije spreman raditi za mizeriju koju nudi. Veliki borac za smanjenje prireza, kojeg ionako većina njegovih radnika ne plaća jer su im plaće premale. Varaždinac koji proizvodnju seli u Bihać jer mu je jeftinije, a obitelj u Graz jer je ugodnije. Obećavatelj velikih promjena koji je kroz četiri godine u gradskom vijeću brinuo samo o sebi. Trgovac koji Gradu prodaje zemljište po cijeni duplo većoj od tržišne i po kojoj tu zemlju nitko normalan nikad kupio ne bi. Sklapatelj kišobrana koji se prebacio u posao s otpadom da bi varaždinsko smeće zbrinuo po cijeni četiri puta većoj od prosječne. Poduzetnik koji je ostao dužan čak i vlastitim odvjetnicima. Ljubitelj životinja, s lovačkom puškom na ramenu.

Ne znamo koliko bi s nekim morali biti opsjednuti i koliko bi ga se trebali bojati da o njemu snimimo video, kako Davor Patafta snima o nama. Ljudske kvalitete teško je nadoknaditi marketingom – izbori će to najbolje pokazati. Čast nam je imati nekog takvog protiv sebe jer znamo da radimo pravu stvar.

S poštovanjem,

Ana Petrić, kandidatkinja za zamjenicu gradonačelnice

Hrvoje Petrić, kandidat za gradsko vijeće

Komentari