Anđelko Stričak: HDZ je u Lepoglavi osvojio najviše vijećničkih mandata!

Piše: A.M.

Objavljeno: 25.05.2015. 11:09

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:18

Dok je HNS na izborima za Vijeća mjesnih odbora na području Grada Lepoglave najveći broj mandata osvojio u sedam mjesnih odbora od njih ukupno jedanaest, HDZ je, ističu u stranci, osvojio najviše vijećničkih mandata od njih ukupno 77.

Naime, HDZ-u je pripalo 29 mandata, HNS-u 23, Reformistima 9, SDP-u 9, HSS-u 3, te Listi građana 4. Izbori su održani u svih 11 mjesnih odbora, a u svakom se biralo po sedam vijećnika, odnosno ukupno 77 vijećnika.

Prije četiri godine HDZ je u 11 lepoglavskih mjesnih odbora imao 19 vijećnika, a sada će ih imati 10 više, ističe predsjednik županijske organizacije HDZ-a Anđelko Stričak.

- Ovakav rezultat pokazuje da su i građani Lepoglave prepoznali HDZ kao stranku čiji kandidati skrbe o rješavanju problema u vlastitom susjedstvu, te se zalažu za ravnomjeran razvoj svih 11 mjesnih odbora na području grada Lepoglave. I ovi izbori za članove Vijeća mjesnih odbora grada Lepoglave potvrđuju da je HDZ najjača stranka na području Varaždinske županije te da, bez obzira na karakter izbora, bili oni predsjednički, europarlamentarni ili lokalni, potpora birača HDZ-u stalno raste. Ovom prilikom zahvaljujemo se biračicama i biračima s područja grada Lepoglave na ukazanom povjerenju, te pozivamo Varaždinke i Varaždince da nam sljedeće nedjelje 31. svibnja 2015. godine svojim glasom daju potporu u pobjedi "za bolji Grad Varaždin" - kaže Stričak.

Komentari