izjava protukandidata

"Nakon svih najava mislim da je Jenkačeva kandidatura..." Evo komentara Anđelka Stričaka

Siniša Jenkač, kako smo ranije objavili, odlučio se povući iz utrke za predsjednika županijskog HDZ-a, što je sada za eVaraždin komentirao i njegov protukandidat Anđelko Stričak...
Objavljeno: 05.11.2020. 12:35

Zadnja izmjena: 05.11.2020. 20:59

Foto: Arhiva/Ilustracija

Siniša Jenkač, kao što smo ranije objavili, odlučio se povući iz utrke za predsjednika županijskog HDZ-a, što je sada za eVaraždin komentirao i njegov protukandidat, aktualni predsjednik županijskog HDZ-a Anđelko Stričak.

Stričak je, doduše, bio škrt na riječima, te njegovu izjavu prenosimo u cijelosti:

- Sutra je zadnji dan za predaju kandidatura koje ćemo potom objaviti javno. Tko se sve još planira kandidirati uz mene i moje potpredsjednike ne znam, ali nakon svih najava smatram da je kandidatura g. Jenkača izgledna i očekivana. Nikome nisam sugerirao, a kamoli ga tražio da se kandidira ili ne kandidira. Odluka o kandidaturi i za koju dužnost osobni je čin svakog člana – rekao je kratko Stričak, koji ne odustaje od još jednog mandata na čelu županijskog HDZ-a.

>>Siniša Jenkač povlači se iz utrke za predsjednika županijskog HDZ-a

Prema informacijama iz drugog tabora, Siniša Jenkač povukao se iz razloga što smatra da je prekasno za njegovu kandidaturu za župana. Isto tako, smatra da je prekasno za reorganizaciju općenite predizborne kampanje HDZ-a – budući da ne vjeruje u dobar rezultat s kampanjom kakvu je zamislio njegov protukandidat.

Komentari