Prošli tjedan izborna skupština

Andreja Blazinarić nova predsjednica Ženske inicijative HNS-a Varaždin

HNS Varaždinske županije

Objavljeno: 11.07.2016. 11:00

Zadnja izmjena: 11.07.2016. 11:08

Foto: HNS Varaždinske županije

Andreja Blazinarić izabrana je za novu predsjednicu Ženske inicijative varaždinskog HNS-a na izbornoj skupštini održanoj proteklog tjedna. Tom prigodom, osim predsjednice, izabrane su i potpredsjednice Maja Šipek i Štefica Golubić te tajnica i članice Predsjedništva Ženske inicijative.

– Nadam se da ćemo i dalje biti primjer ženama kako aktivno sudjelovati u političkom i društvenom životu grada. Puno ćemo raditi, posebno na osnaživanju žena i njihovoj punoj participaciji u svim društvenim područjima, a sve s ciljem jednakosti u društvu. – istaknula je predsjednica Andreja Blazinarić.

Uz članice Ženske inicijative podružnice, na izbornoj sjednici nazočili su i predsjednik podružnice HNS-a Varaždin i gradonačelnik Goran Habuš, predsjednica Ženske inicijative HNS-a Varaždinske županije i gradonačelnica Varaždinskih Toplica Goranka Štefanić i tajnik Županijske organizacije HNS-a Zlatan Mošmondor.

Gradonačelnik Habuš istaknuo je da je za kvalitetan rast i razvoj društva važna raznolikost karakteristika muškaraca i žena koje donose u upravljanje: – Dajem punu potporu članicama Ženske inicijative HNS-a u budućem radu, aktivnostima i projektima u novom mandatu.

Komentari