izborna skupština

Anita Rep ponovno izabrana za predsjednicu Ženske inicijative HNS-a Varaždinske županije

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 04.07.2022. 17:24

Zadnja izmjena: 04.07.2022. 17:25

U petak je održana izborna sjednica Skupštine Ženske inicijative HNS-a Varaždinske županije, a na novi mandat od 4 godine ponovno je izabrana Anita Rep iz podružnice Trnovec Bartolovečki.

Dužnost zamjenice obnašat će Marija Ribić iz podružnice Lepoglava, dok je novoizabrana tajnica Sanja Kolenko iz podružnice Klenovnik. Anita Rep zahvalila se na dosadašnjoj suradnji i podršci, kao i na povjerenju koje joj je iskazano za novi mandat.

- I dalje ćemo se zalagati za izjednačavanje šansi muškaraca i žena, u političkom djelovanju i svim ostalim segmentima u kojima je to potrebno, a nastavit ćemo provoditi aktivnosti koje su vezane za pomoć i senzibilizaciju ranjivih skupina, djece i osoba treće životne dobi. Želim uputiti zahvalu na potpori i uvažavanju Ženske inicijative županijskom predsjedniku HNS-a, gospodinu Lukačiću, kao i našem saborskom zastupniku, gospodinu Štromaru - rekla je Rep. 

Zahvalu na dosadašnjem radu uputio je i županijski predsjednik HNS-a, Krunoslav Lukačić.

- Jako sam ponosan na Žensku inicijativu i njezin rad te što vaš rad podupiru predsjednici podružnica diljem županije što ste dokazale osnivanjem odbora po gotovo svim podružnicama HNS-a. HNS je stranka ljudi koji rade na terenu što nam daje izborne rezultate, a upravo ste vi svojim radom doprinijele dobrim rezultatima stranke na svim proteklim izborima. Žene su temelj društva, pa tako i žene okupljene u Žensku inicijativu čine temelj naše stranke. Hvala vam na dosadašnjem radu i želim vam puno uspješnih rezultata u budućem radu – naglasio je Lukačić.

Komentari